• Home
  • Gastronomia
  • Panini
  • Pinsa
  • Galerij
  • Over
  • Contact
Neem contact op
555-555-5555
mymail@mailservice.com
  • Home
  • Gastronomia
  • Panini
  • Pinsa
  • Galerij
  • Over
  • Contact

TRATTORIA

Vitello Tonnato

Rosé gebvraden kalfmuis met tonijnmayonaise en kappertjes

3,95 p.100gram
Carpaccio

Dungesneden ossenhaas met Pargmigiano Reggiano en pesto of truffel

3,95 p.100gram
Verse Pastasaus

Vegetarisch, Ragu' of Arrabiata

v.a. 4,95
Pasta di Giorno

Wisselende pasta van de dag.

2,40 p.100gram
Arancini Grande

Klassiek Siciliaanse risottoballen.

Ragu' of Spinazie-Mozzarella

4,25
Tiramisu

Klassiek of Limoncello.

In klein en groot

piccolo 5,95 grande 16,95
Lasagne 'Fatte in Casa'

Klassieke lasagne met ragu', bechamel en Parmigiano Reggiano

1pers. 9,95 2pers. 18,50
Zuppe

Pomodori, Minestra of Finocchio

v.a. 6,95

SALUMI

Bresaola

Luchtgedroogde en licht gezouten rundvlees.

5,95 p.100gram
Capocollo

De Umbrische variant van de beter bekende 'Coppa'. Gekruid met peper, zout en knoflook.

5,45 p.100gram
Coppiette Piccante

Gedroogd varkensvlees (als Jerky) pikant met venkelzaad

6,50 p.100gram
Guanciale 'David i Salumi'

Umbrisch wangspek van 'blije varkens'.

Gekruid met peper, zout en knoflook.

Een van de belangrijkste onderdelen van pasta Carbonara.

3,30 p.100gram
Lombetto ‘Suino Monte Peglia’

Gedroogde filet van varkens die vrij rondlopen in een natuurreservaat in Umbrië

4,95 p.100gram
Mortadella 'Bologna DOP'

De grote worst uit Bologna!

Bij ons met Pistache en zwarte peper.

3,25 p.100gram
Nduja Calabria

Pittige 'smeerbare' worst met gedroogde pepers uit Calabria. Heerlijk op de pizza!

3,25 p.100gram
Pancetta ' Suino Monte Peglia'

3 maanden gedroogd spek, gekruid met de klassieke Umbrische combinatie van peper, zout en knoflook.

3,75 p.100gram
Pancetta ‘Arrotolata’

De opgerolde variant van de pancetta. Wat zachter van smaak en zonder zwoerd gerijpt

3,65 p.100gram
Porchetta 'Ariccia'

Geroosterd varkensvlees met specerijen. Een echt authentiek gerecht uit Ariccia, bij Lazio.

4,15 p.100gram
Prosciutto 'Nonno Moro' 24mnd

Traditionele gerijpte ham uit Umbrië, maar dan alleen van grote varkens van 180kg gemaakt.

De ham rijpt 24 maanden.

7,50 p.100gram
Prosciutto ‘di Norcia’ 18mnd

Heel zacht van smaak uit de plek in Umbrië waar ook de beste slagers worden opgeleid 

5,35 p.100gram
Salami 'Cassareccio' David

Grote salami van 'onze' slager uit Umbrië. Klassieke stijl met zwarte peper. Ook lekker op de pizza!

3,15 p. 100gram
Salami ‘Al Finocchio’ David

Klassieke salami verrijkt met venkelzaad

3,15 p. 100gram
Salame 'Piccante'

Pittige salami uit Umbrië met rode peper

3,50 p.100gram
Salami ‘Pina David

Klassieke stijl salami in de vorm van een dennenappel

3,75 p. 100gram
Spianata Piccante

Pittige ovale salami met gedroogde Calabrische pepers

3,45 p. 100gram
Sella di San Venanzo 'Suino Monte Peglia'

De Specialiteit van David! Onze salumeria in San Venanzo.

Gemaakt van varkenslende met extra zwoerd voor meer smaak!

4,85 p. 100gram

FORMAGGI

Burrata

Wat romiger dan mozzarella door het gebruik van extra room

3,95 p.stuk
Cacio Ciucco 'Sagrantino'

Jonge kaas van koemelk met druivenpulp van Sagrantino druiven van Le Cimate.

4,25 p.100gram
Ciotti 'Tabacco e Rhum'

Geweldig! Geaffineerd met rhum en daarna omwikkeld met tabaksbladeren.

8 maanden gerijpt

6,50 p.100gram
Ciotti 'MilleFiori'

Koemelk kaas geinjecteerd met honing in verpakt in gedroogde alpenbloemen........

6,50 p.100gram
Ciotti 'Cacio di Vicio'

3 maanden gerijpte koemelk kaas. Ideaal voor de perfect pasta 'Cacio e Pepe'

3,25 p.100gram
Fontina ‘Valle d’Aosta’

Klassieke ‘bergkaas’ uit de Aosta, een dal in de Matterhorn gelegen

4,50 p.100gram
Formaggio Pep’Olio

Koemelk kaas geaffineerd met Umbrische olijfolie en Tellicherry peper

3,60 p.100gram
Gorgonzola Dolce ' a Cucchiaio'

Alleen de beste Gorgonzola wordt gebruikt voor deze lepelbare variant van het oudste nog kaasmakende bedrijf van Gorgonzola.

4,50 p.100gram
Gorgonzola 'Piccante' Tosi

De pittige variant van deze Gorgonzola.

3,35 p.100gram
Il Piave ‘Vecchio oro’

Uit de omgeving van Venetië, rijpt minimaal 1 jaar en blijft altijd wat zoetig van smaak

4,15 p.100gram
Mozzarella di Bufala

Buffelmozzarella uit Zevenaar!

125gram per stuk.

3,95 p.stuk
Parmigiano Reggiano '24 mesi'

24 maanden gerijpte Parmezaanse kaas.

3,95 p.100gram
Pecorino Botte & Fieno

Schapenkaas uit Umbrië gerijpt in stro en amphora.

5,40 p.100gram
Pecorino Moliternino

Van Sardinië afkomstig en 5-8 maanden gerijpt

3,95 p.100gram
Provolone Piccante

Lichte pittige variant van deze kaas, ideaal om te smelten en op de pizza.

3,75 p.100gram
Robiola 'Bosina'

Combinatie van geit en koe. Heel romig en zacht van smaak

3,95 p.100gram
San Michele in Cera

Met honing uit Umbrië geaffineerd en daarna ingepakt in bijenwas

3,95 p.100gram
Taleggio 'Latte Crudo'

Rauwmelkse variant en daardoor wat intenser van smaak.

3,50 p.100gram

Hondegatstraat 15

3841 CG

Harderwijk

0341-49 65 92


info@umbertogastronomia.nl

Share by: