Vleeswaren van 'David i Salumi' uit San Venanzo, Umbrië,
Italiaanse kazen van kaasaffineur Joost van 'Het Kaasatelier'
Olijven, balsamico-uitjes, pesto, tapenade en toast
Met Pesto en knoflookmayonaise
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kapperappels
Met Parmezaan, pijnboompitjes en pesto-dressing
Gevuld met Taleggio, mozzarella en Parmezaan, gekonfijte rode ui en Balsamico
Bouillon met vleesgevulde tortellini en Parmezaan
Tomaat, mozzarella, basilicum
24 maanden gerijpte ham, lekker als extra op de pinsa!
Cannelloni gevuld met gestoofde kip, prei en paddenstoelen, Saus van porcini & truffel
Garganella pasta met romige Cacio e pepe saus. Met 12 jaar oude Balsamico
Orzo (gerst) met geroosterde groenten, tomaat, basilicum en burrata
Stoofgerecht van wild zwijn 'alla Umberto'
Gestoofde kip met tomaat, salie en Taggiasca olijven
Taartje van aardappel, spinazie en doperwt
Aubergine taartje met mozzarella en tomaat
Geroosterde aardappel met rozemarijn
taartje met lopende kern van pistache en witte chocolade
Met sinaasappel, limoncello en cantuccini
5 kazen van 'Het Kaasatelier' met druivenjam en panforte
Pinot Noir, Chardonnay
100% Sagrantino
Trebbiano Spoletino
Onze huiswijn
Trebbiano, Grechetto, Chardonnay
Trebbiano Spoletino
Trebbiano Spoletino, Grechetto
Hout gerijpt
Grechetto, Sauvignon Blanc
Hout gerijpt
Onze huiswijn
Sangiovese
Sangiovese, Merlot, Cab.Sauvignon, Sagrantino passito
Sagrantino, maar dan zonder hout rijping
100% Sangiovese hout gerijpt
Sagrantino DOCG
Cornetta
Sagrantino
Trebbiano Spoletino
500ml
500ml